Custom Linkovi

Ректор Универзитета у Бањој Луци проф. др Радослав Гајанин састао се 14. јула 2023. године са директором Републичког центра за истраживање рата, ратних злочина и тражење несталих лица Виктором Нуждићем.

Током састанка у кабинету ректора, Нуждић је представио активности које су реализовали у протеклом периоду и издавачку дјелатност ове институције, те уручио нове публикације у издању Центра за истраживање рата, ратних злочина и тражење несталих лица: Коста Чавошки, „Изругивање праву и правди — Суђење Радовану Караџићу у Хагу”, двојезнично издање „Војска Републике Српске / The Republic of Srpska Army”, те зборник радова „Република Српска – положај, историја, идентитет”.

Ове књиге ће, као и до сада, послужити у научно-истраживачком раду наставницима и сарадницима Универзитета у Бањој Луци.

Ректор Гајанин похвалио је досадашњу сарадњу са Центром, те истакао да ће Универзитет у Бањој Луци и даље бити на располагању Републичком центру за истраживања рата, ратних злочина и тражење несталих лица.

Извор: УНИБЛ

Републички центар можете пратити на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.